GainJet Aviation

«Με ακόμη πιο βελτιωμένες υπηρεσίες, η αναζήτηση της τελειότητας είναι δική μας υπόθεση».

Συμεών Ρούσσος, Accountable Manager

Αρχίσαμε την προσπάθεια μας στα τέλη του 2005 και καταφέραμε να πάρουμε την έγκριση από την ΥΠΑ μετά από 4 μήνες, διάστημα το οποίο είναι ρεκόρ ακόμη και σήμερα. Έχουμε περάσει δυσκολίες από τότε, αλλά και πάρα πολύ ευχάριστες στιγμές. Κοινό πρόσημα ήταν η καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης και επιμονή στους στόχους.

Ήταν μία διαρκής και καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης των πτήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους διακεκριμένους επιβάτες μας. Θέτουμε στόχους βραχυπροθέσμους και μακροπρόθεσμους τους οποίους τους αξιολογούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι την υλοποίησή τους.

Λόγω αυτής της διαδικασίας, επί 17 συναπτά χρόνια, η Gainjet Aviationέχει αποκτήσει πολλές πιστοποιήσεις επιπροσθέτως της EASA, όπως FAA Part-129, Canadian Foreign AOC, Bermuda, Guernsey, IS-BAO, Wyvern, ISO 14001, ISO 27001 κ.λπ., με αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση ασφάλειας των πτήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης, το τεχνικό μας τμήμα είναι ικανό να εξυπηρετεί όλους τους τύπους αεροσκαφών, όχι μόνο στη τεχνική βάση, αλλά οπουδήποτε και οποτεδήποτε απαιτηθεί.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης αλλά και πανδημίας, είδαμε αεροπορικές εταιρείες κολοσσούς να καταποντίζονται οικονομικά και να ζητούν εναγωνίως τεράστιες οικονομικές ενισχύσεις από τις κυβερνήσεις. Είδαμε, επίσης, πολύ γνωστές αεροπορικές εταιρείες να καθηλώνουν τον στόλο τους, να μην έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε απαιτούμενες εργασίες συντήρησης αεροσκαφών ή ακόμη να δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν τους μισθούς των εργαζομένων.

Η Gainjet Aviation στάθηκε όρθια όλο αυτό το διάστημα, συνέχισε την κανονική λειτουργία της και ατενίζουμε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Αναδιοργανώνουμε τον στόλο μας, παραλαμβάνουμε καινούργια αεροσκάφη, έχουμε υιοθετήσει ό,τι πιο προηγμένο software υπάρχει διαθέσιμο, ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας με τα πιο σύγχρονα «features», θέτουμε ακόμη υψηλότερους αλλά πραγματοποιήσιμους στόχους, εκπαιδεύουμε προσωπικό για το «sustainability & resilience» και συνεχίζουμε δυναμικά με νέα προγράμματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να πετάμε συχνότερα και αποδοτικότερα σε όλο τον κόσμο, πάντα βεβαίως προσηλωμένοι στην ασφάλεια των πτήσεων. Χτίζουμε μέρα με τη μέρα το μέλλον της εταιρείας, έχοντας συγκεκριμένους στόχους  και με συγκεκριμένες ενέργειες, και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα και για τα επόμενα 17 χρόνια με ίδιες και περισσότερες επιτυχίες.

Νικόλαος Παναγόπουλος, Finance & HR Manager

Τα τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά μία πρόκληση για τις αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο. Ειδικότερα, το business aviation επηρεάστηκε πάρα πολύ από την Covid εποχή, αλλά επανήλθε με ιδιαίτερη δυναμική το β’ εξάμηνο του 2021.

Εμείς, ως Gain Jet aviation Group, προχωρώντας στις απαραίτητες προσαρμογές του στόλου μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας, βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτήν την κρίση, με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, και με βάσιμες προσδοκίες για περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου στην εγχώρια αλλά και στην αγορά του εξωτερικού.

Το 2022, είναι μία χρονιά που θέλουμε να εστιάσουμε στη βέλτιστη διαχείριση των αεροσκαφών του στόλου μας, προσφέρουμε VIP υπηρεσίες στους πελάτες μας και η στόχευσή μας παραμένει πάντα στην ασφάλεια και στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Φαίδρα Περγιαλιώτη, Ground Operations & Communication Manager

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε έναν από τους καλύτερους στόλους ιδιωτικών αεροσκαφών, όπως είναι το Gulfstream 650ER, η ναυαρχίδα των private jets όπως λέμε στο Corporate Aviation, αλλά και τα Gulfstream 550, Challenger 604 και Challenger 605. Τα Challenger 604 εκτελούν αποκλειστικά VIP αεροδιακομιδές και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα συστήματα ιατρικών φορείων και ιατρικών μηχανημάτων, με μια έμπειρη ιατρική ομάδα έτοιμη να μεταφέρει και τα πιο απαιτητικά περιστατικά.

Επίσης, ειδικευόμαστε στη χρηματοδότηση και διαχείριση ιδιωτικών τζετ, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Η GainJet έδινε πάντα προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών ως βασικό στοιχείο της εταιρικής της κουλτούρας και η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών, με κύριο άξονα την ασφάλεια και την εχεμύθεια. Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των επιβατών μας.

Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες που έχουμε εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια με τις μεγάλες εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης στον κόσμο μας προσφέρουν τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις πτήσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά αεροδρόμια του κόσμου.

Η ευελιξία κινήσεων, η εχεμύθεια και προπάντων η ασφάλεια των πτήσεων μας είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στο Corporate Aviation και είμαστε περήφανοι που οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται. Γι’ αυτό και έχουμε τη χαρά και την τιμή να διακινούμε και πιο εξειδικευμένο επιβατικό κοινό, όπως είναι βασιλικές οικογένειες, αρχηγοί κρατών, celebrities κ.λπ.

*Κεντρική φωτογραφία: Από αριστερά η Φαίδρα Περγιαλιώτη, Ground Operations & Communication Manager, στο κέντρο ο Συμεών Ρούσσος, Accountable Manager και δεξιά ο Νικόλαος Παναγόπουλος, Finance & HR Manager.

Πηγή: fortunegreece.com